Beeld © ANP

Ilse deLange over Duncan: 'Ik vertrouw er helemaal in'

11 mei 2019 19:52

Vandaag heeft Duncan Laurence de tweede repetitie gehad in Tel Aviv. In het perscentrum en in de zaal wordt het onrustig als door technische problemen de Nederlandse delegatie niet op tijd kan beginnen.

Een nieuwe ronde bal die licht geeft wordt getest en zorgt voor wat onrust. Er worden meerdere versies opgenomen om te testen welk licht en welke regie het mooiste past bij het emotionele en ingetogen Arcade. Duncan Laurence laat zich niet gek maken en zingt drie keer achter elkaar loepzuiver en krachtig zijn Arcade. Hij slaat zelfs op de piano om extra de woede uit te drukken en kijkt goed in de camera.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bookmakers: Zweden nu naaste concurrent Duncan

Voor Duncan is het hele songfestivalcircus compleet nieuw. Tijdens de persconferentie zit zijn coach Ilse deLange trots achterin de zaal tijdens de persconferentie en helpt ze Duncan zoveel mogelijk. Ze deelt haar ervaring uit 2014 toen ze meedeed met de Common Linnets en tweede werd met Calm After The Storm.

RTL Boulevard spreekt Ilse na afloop. Ze is optimistisch en trots op Duncan. “Ik heb pijn in mijn kaken van het glimlachen want ik ben heel erg trots. Duncan doet het zo goed, het is een natuurtalent, met praten en zingen en performen vind ik. Wat hij ook zegt het is work in progress, maar het wordt zo mooi. Ik was zo blij vandaag want de sfeer wordt nu echt geraakt en dat is zo fijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan op voor tweede repetitie in Tel Aviv

Ondanks dat meerdere mogelijkheden voorbij komen hoe het er op het podium uit komt te zien is Ilse vastberaden. “Ik vertrouw er helemaal in. Het wordt magisch en het wordt een contrast met al het andere. En ik geloof in contrasten.” Op de vraag van onze verslaggever wat ze besprak met Duncan op het podium tijdens de repetitie blijft ze vaag: “Ja haha dat is tussen hem en mij.”

Als andere media op Duncan duiken glipt Ilse backstage en is ze er met een vrolijke ‘doei!’ vandoor. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan de gedoodverfde winnaar volgens Israël

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!