Beeld © Instagram @lilkleine

Mooi gebaar: Lil' Kleine zet vader in het zonnetje op Moederdag

12 mei 2019 18:13

Lil’ Kleine heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij geen goede band heeft met zijn moeder. Daarom zet hij vandaag dan ook niet zijn moeder, maar vader in het zonnetje.

“Fijne Moederdag ouwe”

“Fijne Moederdag ouwe”, plaatst de rapper bij een zwart-witfoto samen met zijn vader Maarten op Instagram. Eerder, in het tv-programma Waar Is De Mol?, sprak Jorik al openhartig over zijn soms ondraaglijke jeugd en de ontbrekende relatie met zijn moeder.“Mijn moeder heeft hele erge dingen gedaan met mij als kind”, vertelde hij in het programma aan presentator Johnny de Mol. "Die dingen doe je niet bij een kind. Helemaal bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind.”

De relatie met zijn moeder behoort volgens de rapper dan ook tot het verleden. “Ik heb dat op een jonge leeftijd al afgesloten. En ik ben daar misschien heel hard in, maar ik heb daar geen gevoel meer bij.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zijn Lil' Kleine en Jaimie Vaes stiekem getrouwd?

Doordat zijn moeder niet aanwezig is in zijn leven, betekent zijn vader alles voor hem. “Ik ben hem gewoon heel dankbaar voor alles”, vertelde hij liefdevol over zijn vader in het programma. “Mijn leven staat nu in het teken van mijn vader, totdat hij er niet meer is. Ik geloof in mijn vader. Voor mij is mijn vader God.”  

Volgend jaar ziet Moederdag er waarschijnlijk wel anders uit voor de artiest, want samen met zijn verloofde Jaimie Vaes verwacht hij een kleintje. Op eerste kerstdag vorig jaar maakten Lil' Kleine en zijn vriendin bekend in verwachting te zijn van hun eerste kind, een jongen. Hun bruiloft, die in mei gepland stond, is vanwege Jaimies zwangerschap verplaatst naar volgend jaar. "Natuurlijk kun je trouwen als je in verwachting bent, maar het is nóg leuker als je het écht samen kunt beleven. We trouwen nu op een tijdstip dat zij het wil", aldus de rapper.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Kleine vangt goed met dubbel Ziggo Dome

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!