Beeld © ANP

Komt Madonna wel of niet?

13 mei 2019 10:59

Al weken is het de vraag of Madonna wel of niet optreedt op het Eurovisiesongfestival. Haar komst leek zeker omdat haar naam in het mediahandboek stond, maar in een nieuwe onlineversie staat ze niet meer vermeld.

Madonna's komst werd in april door verschillende Israëlische media aangekondigd, maar de European Broadcasting Union (EBU) en de verantwoordelijke omroep KAN wilden dat niet bevestigen. Songfestivalregisseur Yuval Cohen meldde wel dat de onderhandelingen bijna waren afgerond, maar een officieel statement bleef uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Madonna mist Nederland met nieuwe tournee

De show van Madonna leek waarheid te worden toen vorige week haar naam in het rijtje gastartiesten stond voor de finale van zaterdag. Afgelopen weekend bleek het handboek plotseling offline en sinds maandag staat een nieuwe versie online waarin ze niet meer voorkomt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kaarten voor concert Madonna slechts $10’

In de finale treden in ieder geval wel een aantal oud-winnaars op. Netta, die vorig jaar namens Israël won, komt haar nieuwe single zingen en ook onder anderen Conchita Wurst en Måns Zelmerlöw, winnaars in 2014 en 2015, zijn van de partij.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!