Beeld © Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes kondigt nieuwe single aan

15 mei 2019 15:55

Roxeanne Hazes kondigt op Instagram aan dat er een nieuwe single aan zit te komen. Het gaat om het nummer Bonnie & Clyde en volgers kunnen alvast een klein stukje van het liedje horen op haar account.

"Yessss!"

"Yessss! Volgende week verschijnt dan eindelijk mijn nieuwe single, Bonnie & Clyde", schrijft Roxeanne bij de post. Bovendien is het nummer al te bewaren door gebruikers van Spotfiy, waardoor je direct op woensdag 22 mei het te horen krijgt. "Je maakt hiermee kans op 2 tickets voor het concert in Paradiso Amsterdam", kondigt de zangeres erbij aan. Dat betekent dubbel zoveel om naar uit te kijken voor fans. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes geprezen om nieuwe look

Het is alweer een tijdje geleden dat het gouden keeltje van Rox te waren was. De zangeres bracht in 2017 haar laatste cd uit en hint sindsdien al op een vervolgproject. Ook gisteravond klonk dit verhaal toen ze te gast was in het programma Pauw. Daar beloofde ze aan fans dat er dit keer écht nieuws aankwam over nieuwe muziek. Fans zijn dus niet teleurgesteld met de aankondiging van een spiksplinternieuwe single. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!