Beeld © YouTube-kanaal Marco Borsato

Hier is 'ie: De nieuwe clip van Marco, Davina Michelle en Armin

22 mei 2019 16:45

Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren hebben hun krachten gebundeld en samen het nummer Hoe Het Danst uitgebracht. Nu is ook de bijpassende videoclip uit.

In de clip volgen we een verliefd stel dat door een moeilijke periode gaat. Gelukkig is daar de opzwepende muziek van Marco, Armin en Davina om de voetjes flink van de vloer te krijgen. Alledrie komen zij ook even voorbij in de clip.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato en Davina Michelle bundelen krachten met Armin

Hoe het danst is de eerste van een serie nieuwe samenwerkingen die Marco samen met zijn vaste schrijfpartner John Ewbank uitbrengt, om te vieren dat ze al 30 jaar muziek maken. De nummers met de andere artiesten volgen de komende tijd uit. "Duetten en samenwerkingen lopen als een rode draad door mijn carrière. Ik kan niet wachten om er nog veel meer te mogen doen", aldus Marco.

"We beginnen met Armin van Buuren die ik enorm hoog heb zitten als één van de beste dj’s ter wereld en Davina Michelle, die de afgelopen tijd bewezen heeft één van de grootste Nederlandse zangtalenten te zijn. Ik ben heel blij dat ze mij zullen vergezellen op het podium van De Kuip.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!