Beeld © Instagram @erikzwennes

Roxeanne Hazes brengt nummer uit als ode aan haar relatie

22 mei 2019 18:14

Roxeanne Hazes heeft een nieuwe single: Bonnie & Clyde! De zangeres heeft ook gelijk de kleurrijke videoclip onthuld van het nummer.

"Zo’n persoonlijk nummer, maar tegelijkertijd zo universeel. Ware liefde gevangen in gevoel en tekst"

Na weken teasen is de nieuwe single van Roxeanne eindelijk uitgebracht. De zangeres komt nu met Bonnie & Clyde, wat geïnspireerd is door haar relatie met Erik Zwennes. Op Instagram legt haar vriend precies uit hoe hij er achterkwam dat ze een nummer voor hem had gemaakt. "Normaal hou je me gedurende de dag op de hoogte van hoe de studiodag verloopt", legt Erik uit. "Een audiobericht met een sicke melodie, een zinnetje dat blijft hangen of dat ene synthgeluid, dat na lang zoeken is gevonden. Maar deze nazomerdag bleef het best stil."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes krijgt bijzonder cadeau van Fender

Het zal wel liggen aan de drukke periode waarin het stel verkeerde. "Je zal wel niet zo lekker gaan, het was ook een onrustige nacht met die kleine en van de week weer een prikje", gaat Erik verder. "Ik rij met Fender naar de studio om te luisteren en je op te halen, maar nog steeds geef je geen signaal hoe het nou vandaag is gegaan."

"Dan de eerste klanken van Bonnie & Clyde. Dit is goed zeg. Wacht even... dit zijn wij", komt de vriend van Rox achter. "Dit gaat over ons! Zo’n persoonlijk nummer, maar tegelijkertijd zo universeel. Ware liefde gevangen in gevoel en tekst. Wat wij al op ons bord hebben gekregen en hoe we daar mee om zijn gegaan. Dat dit je echt alleen maar sterker maakt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes kondigt nieuwe single aan

"Vanaf vandaag is ons liedje niet meer alleen van ons. Maar ik ben blij dat anderen nu ook kunnen horen dat jij alleen maar blijft groeien en ontwikkelen als tekstschrijver, artiest en als mens. De mooiste, de beste, de mijne. Bonnie, mijn ride or die", sluit Erik het bericht af. Ook is de vriend van Roxeanne heel kort te zien in de clip, net als BN'ers Douwe Bob, Jandino Asperaat en Jessie Maya.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!