Beeld © ANP

Veel klachten over slecht geluid bij Spice Girls reünie

25 mei 2019 14:31

De aftrap van de reünietournee van de Spice Girls is niet bij iedereen met enthousiasme ontvangen. Op sociale media klagen meerdere fans over de "vreselijke" geluidskwaliteit van de show in het Croke Park-stadion in Dublin.

"Er is iets mis als de menigte bij het concert van de Spice Girls gaat zitten"

"Er is iets mis als de menigte bij het concert van de Spice Girls gaat zitten, want niemand weet welk nummer wordt gezongen omdat het geluid zo ontzettend slecht is", doet iemand zijn beklag op Twitter. "Het zou fijn zijn als iemand de geluidstechnici vertelt dat het publiek ze niet kan horen", schrijft een ander. Volgens de Daily Mail zouden er zelfs bezoekers uit onvrede het stadion uit zijn gelopen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spice Girls trappen tournee af in Dublin

Melanie B. reageerde zaterdagochtend op Instagram Stories op de commotie. In de video geeft ze toe dat er geluidsproblemen waren tijdens de show. Ze belooft dat de kwaliteit de volgende keer beter zal zijn. "We zien jullie in Cardiff en hopelijk zijn de zang en het geluid dan veel beter", zegt ze met licht geërgerde toon.

Het optreden van de Britse meidengroep was het eerste sinds 2012. In dat jaar traden de vijf dames, toen nog met Victoria Beckham erbij, samen op tijdens de Olympische Spelen in Londen. Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie B. en Melanie C. doen in totaal dertien steden in Ierland, Wales, Engeland en Schotland aan. Op 15 juni sluiten ze hun tournee af in Londen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!