Beeld © Getty Images

Outfits Spice Girls voorzien van miljoenen kristallen

29 mei 2019 03:43

Hoewel er op het geluid van de Spice Girls-concerten volgens fans nogal wat aan te merken is, lijken de outfits van de dames prima in orde. En dat mag ook wel nu bekend is geworden dat er maar liefst 1 miljoen Swarovski-kristallen in de 100 kostuums van Geri Horner, Emma Bunton, Mel B. en Mel C. en hun dansers verwerkt zijn. Dit meldt The Hollywood Reporter.

“Zelfs achterin de zaal of het stadion kun je de pakken die ze dragen nog waarnemen”

Ontwerpster Gabriella Slade werkte maandenlang nauw samen met het viertal om hun iconische jarennegentiglooks zo goed mogelijk naar de huidige tijd te transformeren. "Het is een droom om de kostuums voor deze tournee te mogen ontwerpen en om samen te werken met deze briljante vrouwen. Het gebruik van Swarovksi-kristal is heel belangrijk als je een goede popshow wilt neerzetten, het haalt de outfits echt op. Zelfs achterin de zaal of het stadion kun je de pakken die ze dragen nog waarnemen”, aldus de ontwerpster.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook bij tweede Spice Girls-show regent het klachten

Emma, Geri, Mel en Mel doen met hun reünietournee in totaal dertien steden in Ierland, Wales, Engeland en Schotland aan. Op vijftien juni sluiten ze af in Londen. Victoria Beckham liet vanwege werkzaamheden met haar eigen modebedrijf verstek gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Veel klachten over slecht geluid bij Spice Girls reünie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!