Beeld © ANP

Nieuwe single Dotan maakt diepe indruk

29 mei 2019 08:25

De nieuwe single van zanger Dotan was vanochtend voor het eerst te horen op de Nederlandse radio. Stipt acht uur draaide onder andere Qmusic en Veronica zijn nummer met de toepasselijke titel Numb, het Engelse woord voor verdoofd.

"Kippenvel"

"Wat een plaat", spreken de dj's van Veronica zich uit. "Ik ben blij dat het eruit is”, aldus Giel Beelen. Het is het eerste nummer van de zanger sinds hij onder vuur kwam te liggen vanwege zijn 'trollenleger'. 

Inmiddels lijkt de toekomst hem weer toe te lachen. Zo is hij momenteel in Los Angeles om te werken aan zijn nieuwe album en staat 'ie onder contract bij platenmaatschappij 8Ball Music, waar ook onder anderen André Hazes, Miss Montreal, Di-rect en Maan onder contract staan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nielson over Dotan: 'Dan ben je niet goed bij je hoofd'

Dotan schreef zijn nieuwste lied, dat hij woensdagochtend presenteerde, “in een tijd waarin ik niets voelde en niet meer wist hoe het was om iets te voelen, maar er wel alles aan wilde doen om daar weer te komen”. Dat vertelde de verguisde zanger maandagavond op Twitter. 

Het volledige nummer verschijnt vandaag online, maar op Twitter zijn mensen al enthousiast. Luister hier zelf het nummer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dotan tekent platencontract en komt met nieuwe muziek

Dotan wil met nieuwe muziek zijn imago weer oppoetsen nadat naar buiten kwam dat hij online nepaccounts gebruikte om zelf de publieke beeldvorming over hem te beïnvloeden. Bovendien had de zanger diverse verhalen over ontmoetingen met fans verzonnen. De laatste plaat van Dotan dateert uit 2014. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!