Beeld © ANP

Cardi B heeft het gehad met veeleisende fans

31 mei 2019 05:38

Haal het niet in je hoofd om iets te zeggen over het afzeggen van haar concerten, want dan komt Cardi B achter je aan. De rapper liet zich gaan in een Instagram Live video, waarin ze korte metten maakte met volgers die hun vraagtekens zetten bij de reden die Cardi aan hen opgaf: herstellen van een aantal plastisch chirurgische ingrepen.

"Ik heb niet zo'n luizenleven als jullie"

"Ik doe de f*ck wat ik wil met mijn lichaam. Ik heb niet zo'n luizenleven als jullie, mijn werk als entertainer vergt 24 uur van m'n dag. Dus nee, ik heb geen tijd om te sporten. Daarom wilde ik specifieke dingen laten doen die ik zelf nooit voor elkaar zou krijgen, ook al zou ik wel sporten," aldus Cardi.

"Ik haat het om concerten af te zeggen want ik ben gek op geld. Ik ben verslaafd aan geld. En ik krijg veel geld betaald om te komen optreden, echt heel veel geld. Met het cancellen van mijn shows loop ik miljoenen mis. Maar een goede gezondheid is ook rijkdom dus doe ik dat wat ik moet doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe single Cardi B komt vrijdag uit

Cardi maakte eerder deze maand bekend twee shows af te gelasten, omdat ze nog teveel last had van haar operaties. Artsen drukten haar op het hart om haar lijf rust te gunnen en geven, om zo weer gezond het podium op te kunnen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!