Beeld © ANP

DJ Khaled woedend om tweede plaats hitlijsten

06 juni 2019 04:14

Dat er maar één plek telt voor DJ Khaled is gebleken uit het feit dat hij allesbehalve tevreden is met de nummer twee notering van zijn nieuwe album Father of Asahd in de hitlijsten. De muzikant is volgens Page Six 'ziedend dat hij niet op de eerste plek is binnengekomen'.

“Nummer twee is gewoon niet goed genoeg voor hem, hij gaat altijd voor het hoogst haalbare”

"Hij stormde het kantoor van zijn platenmaatschappij Epic binnen met een aantal mensen die tot zijn entourage behoren. Hij begon te schreeuwen en kon zijn woede niet bedwingen. Vervolgens ging 'ie helemaal uit zijn plaat en gaf hij zijn platenbazen de schuld van het feit dat zijn album niet als hoogst genoteerde binnen is gekomen," aldus een bron.

Volgens DJ Khaled zouden de platenbonzen 'helemaal niets begrijpen van streamingservices en gebundelde commerciële deals'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dj Khaled neemt presentatie Kids’ Choice Awards op zich

Een andere insider meldde: "Nummer twee is gewoon niet goed genoeg voor hem, hij gaat altijd voor het hoogst haalbare. Naar de buitenwereld toe presenteert Khaled zich als een soort positiviteitsgoeroe, maar hij heeft ook een hele gemene kant die de mensen niet te zien krijgen. Hij heeft zijn hand gewoon overspeeld door te doen alsof hij het album van de eeuw ging lanceren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alleskunner DJ Khaled gaat nu meubels ontwerpen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!