Marco Borsato in De Kuip. Beeld © ANP

Marco over Pinkpop: 'Ik ben te gast bij Armin'

9 juni 2019 19:04

Dat Marc Borsato een gastoptreden zou geven op de vijftigste editie van Pinkpop was nog niet bekend. Vandaag werd bevestigd dat Marco, samen met Davina Michelle en John Ewbank, te gast is bij de afsluitende show van Armin van Buuren.

"Armin sluit af en ik ben zijn gast. Hoe mooi is dat?"

Marco staat er dus als gast en niet als hoofdoptreden. "Ik ben binnengekomen via de achterdeur", zegt hij aan de telefoon tijdens de uitzending van RTL Boulevard. "Ik ben door Armin gevraagd om met hem mee af te sluiten. Hoe Het Danst is een fantastische hit en we hebben een mooi traject achter de rug. Armin sluit af en ik ben zijn gast. Hoe mooi is dat?", aldus de zanger. Marco brengt samen met Armin, John Ewbank en Davina Michelle het nummer Hoe Het Danst ten gehore.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Marco Borsato staat vandaag op Pinkpop

Armin was ook twee weken lang te gast bij Marco Borsato, tijdens zijn concertreeks in de Kuip. "Hij was eigenlijk twee weken vrij, dus daar ben ik zijn vrouw erg dankbaar voor, dat hij toch kwam."

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tweede dag Pinkpop duurt dit jaar extra lang

In zijn rijke carrière stond Marco op veel plekken, maar nog nooit op Pinkpop. "Voelde je je wel eens gepasseerd?", vroeg Beau van Erven Dorens aan Marco. "Ik voel me niet zo gauw gepasseerd. Ik voel me niet zo  Alles komt op z'n tijd. Ik heb hele mooie festivals gedaan. Ik vind het eigenlijk wel chique en leuk om het zo te doen", besluit Marco.