Beeld © Getty Images

Kaartverkoop concert Madonna verloopt stroef

12 juni 2019 02:59

Waar Madonna voorheen moeiteloos grote stadions uitverkocht, lijkt de The Queen of Pop nu moeite te hebben met het uitverkopen van kleinere zalen. De zangeres begint op 12 september met haar Madame X tournee in Brooklyn, maar daarvoor zijn nog honderden kaarten beschikbaar, terwijl ze al meer dan een maand te koop zijn. Dit meldt Page Six.

Madonna richt zich met deze tour op kleinere, intiemere zalen maar dat blijkt geen garantie voor de verkoop. Goedkoop zijn de tickets dan ook niet. Het BAM Howard Gilman Opera House in Brooklyn biedt kaarten aan tussen de 220 en 357 dollar per stuk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Madonna: ‘Harvey overschreed grenzen’

Concertpromotor Live Nation zegt dat er nog kaarten te koop zijn, 'omdat er extra shows zijn toegevoegd'. Dit omdat er volgens hen juist veel vraag zou zijn naar kaarten.

Madonna kondigde op Instagram aan dat haar album Madame X op 14 juni uitkomt. Ze gaf al een voorproefje van haar nieuwe werk tijdens het Eurovisie Songfestival in Tel Aviv, wat geen doorslaand succes was. Volgens kijkers zong ze behoorlijk vals en bewerkte haar team na afloop het geluid bij de beelden die de zangeres online deelde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maker van Rocketman zet zinnen op Madonna-film

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!