Beeld © William Rutten

Fotoverslag: Bon Jovi opent Live in Goffertpark

14 juni 2019 07:25

Niemand minder dan Bon Jovi mocht gisterenavond in Nijmegen de 'Live in Goffertpark' concertreeks openen van dit jaar. Onze fotograaf William Rutten was erbij en maakte prachtige foto's.

Het is alweer dertien jaar geleden dat de band voor het laatst in Het Goffertpark stond. Zanger Jon liet zich, als een echte superster, per helikopter afzetten op de trainingsvelden van het naastgelegen NEC Goffertstadion.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Fotoverslag Metallica in Johan Cruijff ArenA

De zanger had er duidelijk zin in en stond regelmatig met een glimlach van oor tot oor. De vijftigduizend man in het publiek had wat minder te lachen. Door het vreselijk slechte weer van de hele dag stonden de meeste mensen doorweekt in een modderig veld naar het concert te kijken.

De 57-jarige Jon maakte het publiek erop attent dat we alle seizoen in één dag voor onze kiezen hadden gekregen qua weer. Met een setlist vol grote hots en wat nieuwe nummers viel er genoeg te genieten voor de fans. Al werden de hoge nootjes niet meer zo goed gehaald door Jon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bon Jovi geeft uniek kijkje achter de schermen op tour

Al met al een mooie aftrap van deze concertreeks in Nijmegen. De volgende superster die aan de beurt is, is Phil Collins, die volgende week het podium betreedt. De week erop zal de Engelse rockband Muse te zien zijn. Voor deze concerten zijn nog kaartjes te koop!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Navarone in voorprogramma Bon Jovi

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!