Beeld © Instagram @manon.meijers

Manon zet liefje Guus in het zonnetje

14 juni 2019 16:55

De veertiende editie van Groots met een zachte G van Guus Meeuwis, staat op het punt los te barsten. Hoogste tijd om hem daarom de liefde te verklaren, zo moet Manon Meijers hebben gedacht.

"Zo ongelooflijk trots op jou!"

"Zo ongelooflijk trots op jou!", schrijft de styliste verliefd bij een foto van zichzelf en Guus. Ze kan niet wachten om vanavond van zijn stem te gaan genieten en is er bij alle vier de concerten bij. "Ik ga vier keer Groots van je genieten (en met mij denk ik nog vier keer 34.999 mensen", dolt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis begint aan veertiende Groots

De twee zijn al zeker sinds de zomer van 2016 samen, maar namen begin dit jaar pas de volgende stap in hun relatie: samenwonen. Zowel Guus als Manon hadden het totaal niet zien aankomen. “We werkten samen, maar zagen elkaar een paar keer jaar. Bij zijn Groots-concerten, want zo begon onze samenwerking, bij het programma Ik Hou Van Holland en dan nog een of twee keer bij een fotoshoot”, vertelde Manon eerder aan tijdschrift Vriendin.

Hoewel de klik er meteen was, gingen ze niet meteen daten. Guus was namelijk toen nog getrouwd met Valérie, met wie hij vier kinderen heeft. Pas toen zijn huwelijk voorbij was, sloeg de vonk over tijdens zijn concertreeks en wisselde de twee een kus. "Ik weet nog dat ik achteraf dacht: dit is iemand met wie ik werk, waar slaat dit op? Ik was wél meteen knetterverliefd: hij had me wakker gekust, of zo. En zichzelf ook!”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis en Manon Meijers alweer 2,5 jaar keigelukkig

Guus Meeuwis staat met Groots met een zachte G 14, 15, 16 én 18 juni in het Philips stadion in Eindhoven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!