Beeld © ANP

Kylie Minogue niet welkom bij de Spice Girls

17 juni 2019 02:58

Vele fans vinden het jammer dat de Spice Girls hebben opgetreden zonder hun vijfde bandlid, maar het lijkt er niet op dat Victoria Beckham snel zal worden vervangen. Tijdens een radio-interview liet Mel B er geen enkele twijfel over bestaan: als de dames volgend jaar in Australië zouden optreden, zijn lokale sterren niet welkom op het podium.

"Niemand in deze groep is te vervangen"

"Niemand in deze groep is te vervangen", zei Mel. Dus als het aan Scary Spice ligt, worden zowel de Australische zangeressen Kylie als Danii Minogue van het podium geweerd. Dit meldt de Daily Mail.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geri Horner spijt van verlaten Spice Girls

De radio-dj vroeg eerst of zangeres Kylie misschien het podium zou worden opgeroepen. "Nee... ik denk het niet", zei Mel. "Dannii dan?". "Nee, ik zei net al nee", antwoordde Mel fel.

De radio-host probeerde het nog met een andere Australische ster, John Farnham. "Nee, nee, hou je mond!" riep Mel, en dat deed de presentator dan ook maar.

Anders dan dat de uitspraak van Mel misschien doet vermoeden, zijn de Minogue-zusjes al heel lang bevriend met de Spice Girls. Dannii en Spice Girl Emma zaten bijvoorbeeld allebei in de jury van X Factor UK.

Tijdens het allerlaatste concert van hun reünietour in het Wembley-stadion maakten de Spice Girls bekend dat er ook een Down Under Tour komt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!