Dr. Dre aangeklaagd voor uitbuiten huishoudelijke hulp

19 juni 2019 02:58

Dr. Dre en zijn vrouw Nicole Young hebben een aanklacht aan hun broek hangen. Het paar wordt aangeklaagd door twee vrouwen, genaamd Ines Cornejo en Diana Brenes, die beweren slecht te zijn behandeld door hun vroegere werkgevers. Hiervoor willen ze nu gerechtigheid zien, meldt The Blast.

Ines Cornejo zegt bij Dr. Dre en zijn familie gewerkt te hebben van september 2015 tot september 2018. Zij was verantwoordelijk voor het doen van de was.

De vrouw meent dat ze maar een paar minuten per shift de tijd kreeg om iets te eten. Dan werd ze vaak ook nog geïnterrumpeerd door een van de twee, waardoor haar tijd nog korter werd. Sowieso was er geen sprake van een standaard pauze, laat staan dat die betaald werd, zo zegt ze in de documenten die The Blast in handen heeft gekregen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dr Dre komt na 15 jaar met nieuw album

Diana Brenes, die van september 2010 tot oktober 2017 werkzaam was als schoonmaakster en kok, heeft dezelfde klachten. Geen tijd om te pauzeren of iets te eten en als ze dan toch gauw even iets at, sommeerden Dre en Nicole haar om direct weer aan het werk te gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dr. Dre onder vuur na post over studie dochter

De vroegere werknemers van Dre willen een schadevergoeding hebben. Wat de twee dames daar precies onder verstaan is niet bekendgemaakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!