Dotan Beeld © ANP

Dotan over trollenleger: 'Ik schaamde me kapot'

20 juni 2019 17:54

Zanger Dotan is vandaag in gesprek gegaan met radio-dj Domien Verschuren over het trollenleger dat hij in 2018 op de been had gebracht. "Ik wil beginnen met mijn excuses", aldus de zanger in de radioshow.

"Ik heb geleerd dat ik eerlijk en echt moet zijn"

De zanger gaat diep door het stof in de radioshow van Domien. "Ik had te veel schaamte om naar buiten te gaan", vertelt Dotan. "Ik heb er spijt van dat ik de dingen heb laten gebeuren zoals ze gebeurd zijn en niet heb ingegrepen. Ik heb domme fouten gemaakt. Ik snap dat mensen boos zijn. Alles bij elkaar denk ik: kut, dit is geen goed verhaal", vervolgt hij.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Dotan kondigt Europese tournee aan

De zanger geeft vervolgens ook een verklaring voor zijn acties. Hij wijt het aan zijn onzekerheid. "Door mijn onzekerheid dacht ik dat ik dit nodig had, om goed genoeg te zijn", aldus Dotan. Hij heeft ook een belangrijke les geleerd het afgelopen jaar. "Het belangrijkste dat ik geleerd heb, is dat ik eerlijk en echt moet zijn."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Trijntje Oosterhuis blijft samenwerken met Dotan

De Volkskrant kopte in mei vorig jaar met 'Het trollenleger van popartiest Dotan'. Een jaar later, waarin de zanger voor lange tijd een radiostilte hield, heeft hij nieuwe muziek uitgebracht. Tot nog toe had hij nog geen interviews gegeven waarin hij terugkijkt op het afgelopen jaar. Daar is nu dus verandering in gekomen.

Het interview van Domien Verschuuren met Dotan is hier terug te luisteren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!