Beeld © William Rutten

Fotoverslag KISS: The Final Tour Ever

26 juni 2019 07:11

Het was gisterenavond je laatste kans om "The Greatest Rock & Roll Band in the World” live te zien met hun The Final Tour Ever, KISS! De mannen houden het na 46 jaar voor gezien en speelden hun allerlaatste show ooit in ons land. Onze fotograaf William Rutten was erbij en maakte dit geweldige fotoverslag.

De band deed al eerder een afscheidstournee in 1998, maar niks zo lucratief als een afscheidstournee! Gezien de respectabele leeftijden van de twee oudgedienden Gene Simmons (69) en Paul Stanley (67) zouden we er wel rekening mee houden dat dit keer echt de Final Tour Ever was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fotoverslag: Phil Collins live in Goffertpark Nijmegen

Een afscheidsfeestje kun je aan de mannen van KISS wel over laten, nooit eerder zag de Ziggo Dome zoveel vuur- en rookbommen tegelijk. Alle Kiss klassiekers kwamen voorbij en de fans kregen meer dan waar voor hun geld; bloed- en vuurspuwen, vliegende bandleden en heel veel uitgestoken tongen!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fotoverslag: Bon Jovi opent Live in Goffertpark

Over 4 jaar bestaat KISS 50 jaar, zal de band dit zomaar voorbij laten gaan of zal er dan toch nog een kleine reünietour inzitten? Wie durft zijn handen ervoor in het vuur te steken?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fotoverslag Metallica in Johan Cruijff ArenA

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!