Beeld © William Rutten/RTL Boulevard

Christina Aguilera zet Ziggo Dome op zijn kop

09 juli 2019 07:33

De fans hadden er dertien jaar lang op moeten wachten maar eindelijk was Christina Aguilera gisteren avond weer eens in ons land voor een concert.

In een bijna uitverkochte Ziggo Dome laat Christina zien dat ze na al die jaren nog steeds klinkt als een orkaan. De Amerikaanse superster brak twintig jaar geleden internationaal door met de monsterhit: Genie In A Bottle. Ze domineerde overal ter wereld wekenlang de hitlijsten. 

Christina heeft vijf nr. 1 singles in de Billboard Hot 100 op haar naam staan, verkocht in haar carrière meer dan 43 miljoen platen en wist met haar songs maar liefst zes Grammy Awards in de wacht te slepen. Op de setlist van Aguilera’s eerste Europese tour in dertien jaar stonden alle grote favorieten als Dirrty, Genie In A Bottle, Beautiful, Hurt, Ain’t No Other Man en Fighter en nieuwe nummers uit haar jongste album Liberation (2018).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christina Aguilera struint door de straten van Amsterdam

Je zou verwachten dat een artiest met zo veel hits in elk land voor uitverkochte zalen staat, maar niks is minder waar helaas. In 2010 moest de superster nog een Amerikaanse tour cancelen, omdat er te weinig kaarten werden verkocht. Ook deze tour staan er weinig uitverkochte concerten op de tourlijst. Wat vooral jammer is voor de thuisblijvers, Christina liet gisteren vooral zien dat ze er zeker nog toe doet!

 
Onze fotograaf William Rutten was er voor jullie bij en maakte deze foto's. 
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fotoverslag: Bon Jovi opent Live in Goffertpark

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fotoverslag: Phil Collins live in Goffertpark Nijmegen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!