Beeld © ANP

Mariah Carey had 'maar' vijf grote liefdes

09 juli 2019 16:56

Zangeres Mariah Carey heeft in haar leven maar vijf échte liefdes gehad. Dat vertelt zij in een openhartig interview in Cosmopolitan.

"Ik ben daar best trots op, zeker als ik mijzelf vergelijk met andere collega’s in dit vak"

Zij biecht op een voorkeur te hebben voor jongere mannen; op dit moment heeft zij een relatie met haar achtergronddanser Bryan Tanaka. "Ik heb maar vijf liefdes gehad in mijn leven", vertelt Carey. "Het was een gevarieerd rijtje, maar het waren er niet veel. Ik ben daar best trots op, zeker als ik mijzelf vergelijk met andere collega’s in dit vak."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarisch: Mariah Carey doet mee aan #BottleCapChallenge

Carey trouwde twee maal in haar leven. In de jaren negentig was zij vijf jaar gehuwd met platenbaas Tommy Mottola. Tussen 2008 en 2016 was zij getrouwd met komiek Nick Cannon, met wie zij een tweeling heeft.

De Amerikaanse zangeres geldt als een van de grootste sterren ter wereld; zij verkocht meer dan 200 miljoen albums en geldt daarmee als een van de bestverkochte artiesten ooit. Zij won onder meer vijf Grammy Awards. Carey stond onlangs nog in de Ziggo Dome; later dit jaar staat een concertreeks in Las Vegas gepland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariah Carey begint rechtszaak tegen voormalig assistente

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!