Beeld © Instagram @josjecoos

Josje Huisman brengt derde single uit

9 juli 2019 19:20

Drie keer is scheepsrecht moet Josje Huisman hebben gedacht. Het voormalig K3'tje komt deze week met een nieuwe track en geeft op haar Instagram alvast een klein voorproefje.

"Walking into the new week like"

In de korte clip is te zien hoe Josje helemaal uitpakt met haar outfit. Glitters, grote oorbellen en een hoed met franjes; de zangeres haalt werkelijk álles uit de kast. "Walking into the new week like", geeft ze alvast een sneak peek.

Hoewel het ex-K3'tje haar volgers nog even in spanning houdt tot vrijdag, weet de Belgische krant Het Laatste Nieuws al wel dat de opvolger van Laat Ze Maar de titel Wat Doe Je Nou heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Josje Huisman openhartig over lichaam na zwangerschap

Haar nieuwe track verschijnt drie maanden na Laat Ze Maar, dat de zangeres lanceerde even na haar zwangerschap. En dat is best snel, want tussen Laat Ze Maar en haar eerste single Gasolina zat meer dan anderhalf jaar. En waarschijnlijk zitten er nog meer singles aan te komen. “Ik ben met nieuwe muziek bezig, maar een album is een work in progress”, zei Josje een tijdje geleden al tegen HLN.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Josje Huisman geeft muziekcarrière nog een kans

Josje is niet alleen bezig met nieuwe muziek, maar schrijft momenteel ook een eigen boek! Volgens de zangeres gaat het boek over de opties die je als vrouw hebt rondom je zwangerschap. Maar ook bespreekt ze leuke ideeën en inzichten over bevallen en de kraamtijd.  

Haar boek (Goed Bevallen?) moet vanaf 20 september in de winkels liggen en gaat over alles "wat je wilt weten (en weten wat je wilt) als je zwanger bent".

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!