Beeld © Getty Images

NSFW! Liam Payne laat zich van zijn meest cheeky kant zien

11 juli 2019 10:40

Voormalig One Direction-zanger Liam Payne laat de temperaturen op Instagram flink stijgen. De 25-jarige is op het platform te bewonderen... naakt!

"Ga uit mijn stoel"

De zanger ging afgelopen woensdag helemaal uit de kleren voor de geïmproviseerde fotoshoot. Op het hete kiekje, dat inmiddels de aandacht van talloze Instagram-gebruikers heeft getrokken, zit de zanger op de stoel van fotograaf Mert Alas, die samen met Marcus Piggott een duo vormt.

Liam werpt een zwoele blik in de camera, terwijl zijn heerlijke lichaam vol tatoeages het werk doet. "Ga uit mijn stoel", leest de tekst die de fotograaf bij de foto deelt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liam Payne: ‘One Direction voelde een beetje giftig’

Het is niet de eerste keer dat het stel hun handen ineen slaat. Eerder werkte ze ook al samen aan de campagne voor Hugo Boss, waar Liam model voor staat.

De 25-jarige hunk staat tegenwoordig inmiddels meer voor de camera, dan dat hij achter een microfoon staat. Hij wordt dan ook vergeleken met topmodel Kate Moss, die een tijdje geleden ook al een soortgelijke foto deelde. Iets wat het voormalig 1D-lid ziet als een groot compliment. Zo retweette hij zelfs de foto's.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Naomi Campbell en Liam Payne aan het daten’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!