Beeld © Instagram @trijntjeoosterhuis

Jett Rebel ontmoet muzieklegendes dankzij Trijntje

15 juli 2019 15:19

Jett Rebel heeft in korte tijd twee muzieklegendes in levende lijve ontmoet. Achtereenvolgend kon hij dankzij Trijntje Oosterhuis Stevie Wonder en Burt Bacharach de hand schudden, zo blijkt uit foto's die de zangeres op Instagram heeft gezet.

"Bizar, twee helden in een week!"

"Wat een week hebben Jett Rebel en ik achter de rug!", schrijft Trijntje erbij. "Afgelopen dinsdag nam ik Jelte gezellig mee naar mijn beste vriend Keith John die ruim 30 jaar bij Stevie Wonder in het koor zingt! Het was een van de laatste concerten voordat Stevie een nieuwe nier krijgt. Na afloop mochten we hem weer ontmoeten en hebben we natuurlijk ook samen gezongen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jett Rebel kondigt theatertour aan

Volgens Trijntje was de ontmoeting een "groot cadeau". Ook Jett Rebel genoot ervan, getuige zijn glunderende gezicht. De zanger en zangeres werkten kort geleden samen voor het laatste album van Trijntje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trijntje Oosterhuis blijft samenwerken met Dotan

Na de ontmoeting met Stevie was het echter nog niet gedaan. "Drie dagen later mocht ik optreden met Burt Bacharach en natuurlijk kwam mijn vriendje Jelte ook kijken en op de foto met 'the Legend'! Bizar, twee helden in een week!" Trijntje speelde samen met Bacharach mee tijdens zijn show op North Sea Jazz.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!