Beeld © Netflix

Stranger Things-acteur waagt het erop met eerste single

24 juli 2019 17:26

Steve Harrington is niet alleen ijsschepper meer! De acteur, die in het echt Joe Keery heet, waagt zich aan de muziek en brengt zijn eerste single als zanger uit. Het nummer Roddy moet zijn doorbraak worden in de muziekindustrie.

Multitalentje Joe kan naast acteren blijkbaar ook enorm goed zingen. Dat bewijst hij op zijn eerste single, genaamd Roddy, onder de artiestennaam Djo. Het rocknummer is niet de eerste keer dat de Stranger Things-acteur het over een andere boeg gooit. Zo was hij ook al te horen in de band Post Animal, maar hij vertrok vlak voordat ze hun debuutalbum op de markt brachten. Joe staat ogenschijnlijk gewoon liever in zijn eentje op het podium. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Opnames Stranger Things seizoen 4 bijna van start’

Bovendien is Joe niet de enige van de Stranger Things-sterren met een gouden keeltje. Ook Millie Bobby Brown, die Eleven speelt in de serie, kan er wat van. Zo heeft ze meermaals haar rapkunsten getoond in interviews én zijn er genoeg filmpjes te vinden waarop haar zangtalenten duidelijk worden. Maar Finn Wolfhard, die Mike vertolkt, spant misschien wel de kroon. De 15-jarige acteur heeft met zijn eigen band zelfs een platencontract in de wacht gesleept en treedt enorm vaak op. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Neverending Story-zanger herbeleeft succes door Stranger Things

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!