Beeld © Getty Images

Kelly Rowland: 'Ik ben niet gebeld voor Destiny's Child-reünie'

12 augustus 2019 21:59

Beyoncé (37), Kelly Rowland (38) en Michelle Williams (40) vormden jarenlang het supertrio Destiny's Child en hun fans kunnen nog altijd niet wachten op een reünie. Maar berichten over een nieuwe tour kwamen zelfs voor Kelly als een verrassing. De zangeres wist niet wat haar overkwam.

"Ik dacht: oh mijn god, een tournee. Waarom ben ik niet gebeld?"

Het lijkt erop dat er toch geen reünie van pop-trio Destiny's Child op de planning staat. Tijdens BeatyCon LA werd Kelly geïnterviewd door Entertainment Tonight en daar liet de zangeres duidelijk blijken dat er geen sprake is van een nieuwe tour. "Dat was net zo goed nieuws voor mij als voor jou", lacht ze. "Ik dacht: oh mijn god, een tournee. Waarom ben ik niet gebeld?" En aangezien Kelly en de overige leden van de band nog altijd close zijn, zou het onwaarschijnlijk zijn dat er geen telefoontje haar kant op was gekomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Beyoncé ziet reünie Destiny's Child wel zitten'

"We steunen elkaars persoonlijke projecten op dit moment", gaat Kelly verder. "Als het gebeurd, dan het komt het als een verrassing. We weten zoveel zo snel tegenwoordig, nieuws kan je overal verkrijgen." De zangeres en haar Destiny's Child-vriendinnen willen hun fans dus overvallen wanneer het eindelijk zover is. En Kelly wil vooral geen beloftes ergens over doen, laat ze duidelijk blijken in het interview. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Destiny's Child The Musical is een feit

De laatste keer dat Destiny's Child samen op een podium stonden was in 2018 toen Beyoncé de hoofdact was van Coachella. Kelly en Michelle stonden haar bij voor een medley van hun grootste hits samen. De band ging in 2005 definitief uit elkaar, maar blijven elkaar steunen en duiken eens in de zoveel tijd op om een kleine verschijning te maken in elkaars nieuwe nummers. De laatste single van de dames als de eenheid Destiny's Child was Cater 2 U

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!