Beeld © Getty Images

Britney Spears is helemaal klaar met alle haat

21 augustus 2019 14:34

Britney Spears heeft voor het eerst sinds haar verblijf in een kliniek in april wat meer gedeeld over de gevoelens waar ze mee worstelt. De 37-jarige zangeres schrijft op Instagram dat het soms zwaar is om in Los Angeles te wonen en dat ze ook last heeft van pesters op social media.

"Ik heb een heel klein groepje vrienden en doe waar ik gelukkig van word"

Volgens Britney is het leven in de Amerikaanse stad behoorlijk eenzaam. "Je weet nooit wie je kan vertrouwen en sommige mensen kunnen heel onoprecht zijn." Maar gelukkig kan de zangeres terugvallen op een veilige basis. "Ik heb een heel klein groepje vrienden en doe waar ik gelukkig van word."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears krijgt kritiek vanwege peperdure ongedragen pumps

Toch trekt Britney het zich wel aan dat ze vaak wordt lastiggevallen op social media. "Het breekt mijn hart als ik soms de reacties lees op mijn posts, dus ik heb besloten om niet meer te kijken. Laat de haters doen wat ze het beste kunnen ... haten!!!" Gelukkig kan de blondine ook rekenen op de steun van haar vriend Sam Asghari, die een lieve reactie onder haar post plaatst. "Winnaars haten of pesten niet. Losers doen dat alleen omdat ze niet hebben wat jij hebt (het beste hart van de wereld)."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wow! Zo zien de zoons van Britney Spears er nu uit

De zangeres heeft turbulente maanden achter de rug. In april liet ze zich opnemen in een kliniek om te werken aan psychische problemen. Hoewel Britney zelf niets vertelde over de problemen waar ze mee worstelde, zou ze niet goed kunnen omgaan met de ziekte van haar vader. De afgelopen weken lijkt het weer beter met haar te gaan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!