Beeld © ANP

Arjen Lubach gaat optreden tijdens jubileumconcert van De Kast

23 augustus 2019 17:50

De kogel is door de kerk: Arjen Lubach (39) en Janine Abbring (43) zullen gaan optreden tijdens het 30-jarige jubileumfeest van de Friese band De Kast in AFAS Live, dat onthulde zanger Syb van der Ploeg (53) tegenover RTL Boulevard.

"Hartstikke leuk dat ze komen"

"Wat leuk!", reageerde Arjen op het nieuws dat De Kast een concert geeft in AFAS Live. "Janine Abbring en ik zijn beschikbaar voor een gastoptreden. #jelle”. Deze uitnodiging is nu dus geaccepteerd door de band: "We hebben net geregeld dat zij een gastoptreden gaan doen bij ons",vertelt de zanger aan RTL Boulevard. "Wij gaan ze begeleiden met de band op 14 december. Hartstikke leuk dat ze komen." De presentator en theatermaker zal samen met Zomergasten-presentatrice Janine Abbring hun oude hit Jelle ten gehore brengen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arjen Lubach wil optreden tijdens jubileumsfeest De Kast

Arjen had in 2001 onder de noemer Slimme Schemer een grote hit met het nummer Jelle, een parodie op het lied Stan van de Amerikaanse rapper Eminem over een geobsedeerde fan. In de parodie van Slimme Schemer en Tido (Abbring) schrijft een geobsedeerde fan van De Kast brieven aan frontman Syb van der Ploeg en sneuvelt aan het einde cavia Sybje als 'Jelle' het Tjeukemeer infietst.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!