Beeld © Getty Images

Kim Kardashian hint op nieuw album Kanye West

30 augustus 2019 09:18

Het lijkt erop dat Kanye West (42) op 27 september een nieuw album uitbrengt. Dat valt op te maken uit een foto die echtgenote Kim Kardashian (38) deelde op Instagram. De plaat gaat Jesus is King heten, zo is te zien op het kiekje van een notitieblok met daarop de naam van het album, de titels van de liedjes en de datum.

Ook de nummers lijken te verwijzen naar religie dankzij titels als God Is, Sweet Jesus en Baptized. Eerder zei de rapper, die christen is, nog dat zijn nieuwe plaat Yandhi zou heten, of de titel nu is veranderd of dat dat album er ook nog komt, is niet duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian past naam shapewear aan na kritiek

Voor Kanye, die vaker rapt over religie, heeft het geloof de afgelopen maanden een steeds grotere rol gekregen. De 42-jarige rapper houdt wekelijks zijn zogeheten Sunday Service. Tijdens deze door traditionele kerkdiensten geïnspireerde dienst brengt hij nummers ten gehore terwijl hij wordt bijgestaan door een band en voltallig gospelkoor. In april 'predikte' de rapper nog voor 50.000 festivalgangers op het Amerikaanse Coachella. Door de groeiende belangstelling voor zijn zondagse mis zou Kanye daarnaast van plan zijn een eigen kerk te beginnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Taylor Swift open over ruzie met Kanye West

Jesus is King is het negende studioalbum van de rapper. Voorganger Ye verscheen vorig jaar juni.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!