Beeld © Getty Images

Cardi B in de clinch met tienjarige

4 september 2019 06:13

Een video van vier rappende jongens op Instagram is behoorlijk verkeerd gevallen bij Cardi B (26). De rapper ging via Instagram Live los op vierling Bekim, Damien, Lukah en Maximus Zherka.

“Ken je plaats en drink je plaats”

De broers maakten een zogenoemde diss track over Cardi, waarin ze onder meer haar uiterlijk belachelijk maken. De jongens, die tien jaar oud zijn, noemen de rapper een bully en stellen verder "het lijkt wel alsof je alleen schreeuwt en klaagt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix-Talentenjacht Cardi B verschijnt in drie etappes

Cardi reageerde met een tirade waarin ze nogal losgaat met scheldwoorden. Ze zegt onder meer dat ze het niet duldt dat "witte jongetjes" haar aanvallen. "Ken je plaats en drink je melk", aldus de rapper, waar ze aan toevoegt: "Ik ben hier nog te aardig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud-stripper Cardi B hing niet in topvorm aan de paal in Hustlers

De jongens, die onder de naam ZN8tion video's op YouTube plaatsen, voegden de reactie van Cardi meteen toe aan hun clip. De jonge rappers gebruiken de artiestennamen Slim Z, Bonez, McKoy en Mr Great.

De New York Post wist Hollywood even te spreken, en die verklaarde dat ze het nummer hebben geschreven omdat Cardi een pestkop zou zijn en ze haar een koekje van eigen deeg wilden geven. Na de reactie van Cardi hebben ze het gevoel dat dat is gelukt, aldus de tevreden jonge rapper.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!