Grote namen naar Amsterdam Music Festival

04 september 2019 11:10

Onder meer David Guetta, Armin van Buuren en Tiësto hebben hun komst naar het Amsterdam Music Festival (AMF) op 19 oktober toegezegd. Het concept is inmiddels een vaste waarde van het Amsterdam Dance Event en vindt plaats in de Johan Cruijff Arena. Tiësto maakt na enkele jaren afwezigheid weer zijn opwachting op AMF.

Met ruim 40.000 bezoekers is AMF het grootste indoor dancefeest van Nederland en het best bezochte evenement tijdens ADE. Bovendien wordt al tien jaar lang de nummer één dj van de DJ Mag Top 100 bekendgemaakt tijdens AMF. Grote namen zoals Van Buuren, Tiësto, Hardwell en Martin Garrix ontvingen de afgelopen jaren deze prijs.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Armin van Buuren en Lucas & Steve slaan handen ineen

Enkele jaren geleden introduceerde organisator ALDA op AMF het concept Two Is One, waarbij wereldsterren uit de dance voor de gelegenheid aan elkaar worden gekoppeld om een uniek optreden te verzorgen. Ditmaal zijn de Australiër Timmy Trumpet en het Nederlandse duo W&W daarvoor aangetrokken. Deze première bij AMF is tevens de aftrap voor meerdere toekomstige Two Is One optredens wereldwijd.

De kaartverkoop van AMF is van start gegaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tiësto overleeft omstreden Saudische show

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!