Beeld © Getty Images

'Adele komt binnenkort met langverwachte nieuwe muziek'

04 september 2019 17:59

Het lijkt erop dat fans niet lang meer hoeven te wachten op nieuwe muziek van Adele. De 31-jarige zangeres is druk bezig de laatste hand te leggen aan een album en heeft heel veel zin om dat te delen met haar fans, zeggen ingewijden tegen People.

"Je ziet dat ze er klaar voor is alles te delen met haar fans"

Adele, die afgelopen voorjaar bekendmaakte dat haar huwelijk was gestrand, zou op haar nieuwe plaat zingen over haar liefdesverdriet. "Ze is er mentaal en fysiek steeds meer klaar voor om haar nieuwe muziek te promoten. Het lijkt erop dat het later dit jaar al gaat gebeuren", vertelt een ingewijde. "Ze blikt terug op een heel zwaar jaar, maar zei eerder al dat het schrijven van muziek therapeutisch werkt voor haar. Je ziet dat ze er klaar voor is alles te delen met haar fans."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele deelt vrolijke kiekjes van haar vakantie

Ook op voorgangers 19, 21 en 25 (allen vernoemd naar haar leeftijd) verwerkte de zangeres haar pijn. Haar nieuwe album zal net zo persoonlijk worden. "Muziek geeft haar voldoening. Nieuwe muziek is voor haar nog steeds iets heel groots en ze voelt zich goed en is er gelukkig mee."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!