Beeld © ANP

Heeft Ariana Grande een nieuwe love interest?

05 september 2019 17:24

Het lijkt erop dat het liefdesleven van Ariana Grande (26) er weer wat rooskleuriger uitziet. De zangeres is sinds kort samen met Mikey Foster, de zanger van het popduo Social House. Dat heeft Ariana's broer Frankie bevestigd aan Us Weekly.

"Het was heel leuk. Het was een spelletjesavond met bordspellen. Zo gezellig"

Frankie keurt zijn nieuwe zwager goed. "Ik ben dol op Mikey. Ik vind hem een hele lieve jongen", aldus de 36-jarige danser. Frankie en zijn vriend hebben ook al een dubbeldate gehad met de tortelduifjes. "Het was heel leuk. Het was een spelletjesavond met bordspellen. Zo gezellig."

Even later krabbelde hij terug. "Mijn zus heeft geen relatie. Relax iedereen", vertelde Frankie donderdag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

RuPaul's Drag Race-Farrah Moan boos op Ariana Grande

De geruchten dat de zangeres en zanger aan het daten zijn, ontstonden begin vorige maand nadat ze zoenden in de videoclip van hun duet Boyfriend. Ook stond Social House in het voorprogramma tijdens haar Sweetener-wereldtournee.

De 26-jarige Ariana heeft niet altijd geluk gehad in de liefde. Van 2016 tot mei vorig jaar was ze samen met Mac Miller, die een paar maanden later overleed aan een overdosis. Kort na haar relatie met de rapper viel de zangeres voor komiek Pete Davidson. Na een maand waren ze al verloofd, maar het zat niet mee: de relatie strandde in oktober.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ariana Grande sleept Forever 21 voor de rechter om jatwerk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!