Beeld © ANP

Chance the Rapper nog niet op tour vanwege gezin

10 september 2019 03:26

Chance the Rapper heeft een ingrijpend besluit genomen en zijn aankomende The Big Day tournee uitgesteld tot 15 januari 2020. Oorspronkelijk zou hij op 14 september van start gaan, maar in een bericht op Instagram legt hij uit dat hij voor zijn gezin kiest en tijd met hen wil doorbrengen.

"Ik wil er zijn voor mijn vrouw en mijn kinderen Kensli en Marli zien opgroeien"

"Ik heb er de laatste week veel over nagedacht en de knoop doorgehakt. Dit is een heel bijzonder jaar voor mij geweest: een huwelijk, een tweede kind en mijn eerste studioalbum. Maar ondanks dat dat geweldig was, vond ik het lastig om mijn tijd en energie goed te verdelen tussen familie en werk. Toen Kensli werd geboren in 2015 ging ik 2 weken later al op tournee en heb ik veel belangrijke momenten van haar gemist. Bovendien had haar moeder mij nodig terwijl ik er niet was. Als echtgenoot en vader realiseer ik me dat ik die fout niet een tweede keer wil maken. Ik wil er zijn voor mijn vrouw en mijn kinderen Kensli en Marli zien opgroeien. Het spijt me voor de mensen die ernaar uitkeken om naar mijn show te komen, maar ik hoop dat jullie me begrijpen," aldus Chance, wiens eigenlijke naam Chancelor Jonathan Bennett is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chance the Rapper en vrouw verwelkomen baby nummer 2

Chance trouwde dit jaar met de moeder van zijn kinderen, Kirsten, met wie hij al jaren samen is. Vorige week vrijdag maakte zij via Instagram de geboorte van hun tweede dochtertje Marli bekend. Hun eerste kind Kensli kwam in 2015 ter wereld.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!