Beeld © Beau / RTL

Enkelblessure was 'blessing in disguise' voor Martin Garrix

25 september 2019 23:47

De enkelblessure die de Nederlandse dj Martin Garrix de afgelopen zomer een flinke tijd aan huis gekluisterd hield, was "misschien wel een blessing in disguise". Dat vertelde de 23-jarige Amstelvener woensdag in het programma Beau.

“Ik ben even tot rust gekomen”

"We hadden net superveel tijd gestoken in een zomershow met nieuwe visuals, dus het was een dikke tegenvaller dat ik ruim een maand niets kon doen", vertelde hij. "Maar ik denk dat alles met een reden gebeurt. Eerst was ik heel verdrietig, omdat ik mijn shows moest cancellen. Maar ik heb van die maand het beste gemaakt: ik heb veel gechilld met vrienden en familie en heb veel nieuwe muziek gemaakt. Ik ben even tot rust gekomen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martin Garrix heeft weer grote naam gestrikt om mee te werken

De dj vertelde veel fysiotherapie te volgen om zo snel mogelijk weer op de been te zijn. De afgelopen tijd trad hij op met een speciale kniekruk. "Voetballers zijn soms negen maanden uit de running na zo’n blessure. Al lees ik gelukkig op sociale media wel dat fans snappen dat het out of my hands is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoger beroep uitgesteld tussen platenmaatschappij en Martin Garrix

Martijn bekende aan Beau van Erven Dorens nog steeds elk optreden nerveus te zijn. "Ik ben een perfectionist; ik merk álles dat fout gaan. Als een laser niet de juiste kleur heeft, of als vuurwerk niet op het juiste moment afgaat."

Optredens in Amsterdam vindt de 23-jarige dj nog steeds bijzonder. "Het voelt speciaal om shows te doen in ons landje. Zeker in Amsterdam, als mijn oude schoolleraren langskomen. Dan wil echt iets heel moois neerzetten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Martin Garrix noemt val geluk bij een ongeluk

De Nederlandse dj treedt donderdag op in het intieme Paradiso. De opbrengst van die speciale set is voor War Child.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!