Beeld © Instagram @jansmitcom

Zzz... Dochtertje Jan Smit valt in slaap bij zijn muziek

26 september 2019 11:18

Jan Smit (33) heeft hordes fans, maar zijn dochtertje Emma (8) is er geen van. "Mijn dochter Emma valt gewoon in slaap halverwege", vertelt de zanger met een lach aan James Cooke (34) in het Belgische programma Gert Late Nate.

"Wel van de papa, maar niet van de muzikant"

Als presentator James hem vraagt of hij een goede vader is, geeft Jan aan dat hij elke dag zijn best doet. "Ik ben natuurlijk niet elke dag thuis. Ik ben vaak weg", herinnert hij hem. Volgens de zanger komt zijn kroost soms wel kijken bij optredens, maar echt gelukkig worden ze daar niet van. Zijn kids zijn namelijk geen fan van zijn muziek. "Wel van de papa, maar niet van de muzikant", legt hij uit.  “Mijn dochter Emma valt gewoon in slaap halverwege.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Smit geeft gevat antwoord op negatieve tweet

Hoewel zijn kids dus niet tot zijn fanclub behoren, is hij mateloos populair in Nederland, België én Duitsland. Maar die populariteit kent ook zijn keerzijde, zo werd hij lange tijd gestalkt. "Er waren periodes dat er 50 tot 100 mensen per dag aanbelden om met mij op de foto te kunnen. Er sloegen echt mensen hun tent op op het grasveldje naast ons huis, waar ze dan wachtten tot ik wakker werd.”

Maar volgens de songfestival-commentator gingen ze écht te ver toen zijn ouders en oma werden bedreigd met de dood. "Toen heb ik echt een tijdje achtervolgingswaanzin gehad", aldus Jan. Hij nam er zelf medicatie voor. "Soms was ik helemaal alleen thuis en kon ik het nog niet laten om om me heen kijken en te checken of er niemand anders was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Smit tevreden dat zijn nummer werd gespeeld in stadion

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!