Beeld © RTL

Gerard Joling pakt uit met Goud & Nieuw-show

30 september 2019 11:37

Gerard Joling is van plan om aan het einde van dit jaar groots uit te pakken met een spectaculaire show in de Ziggo Dome. Op 28 december geeft de zanger namelijk groot feest met een gouden rand genaamd Goud & Nieuw. En zoals we dat van Gerard kennen, gaat dat op extravagante en grootse wijze.

“Het staat voor mij voor de perfecte afsluiting van een fantastisch jaar”
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling sluit 2019 spetterend af met optreden Ziggo Dome

Goud & Nieuw zal een gigantisch feest worden dat de warmte van de kerst combineert met het feest Oud & Nieuw. Gerard Joling trekt dit najaar één avond alles uit de kast voor een spectaculair feest - in het kwadraat! Denk big band, glitter en glamour en dat alles in een chique setting die het midden houdt tussen gerookte zalm en oliebollen en een coltrui en een cocktailjurk. Swingen en dansen in stijl op de grootste Nederlandstalige en Engelse hits die passen bij deze tijd van het jaar.

Gerard zelf kan niet wachten op 28 december: "Fans vragen er veelvuldig naar: wanneer ga je zelf weer eens een show geven? Het antwoord is: op 28 december in de Ziggo Dome. Sinds lange tijd ben ik weer terug met een grote show, waarmee ik mezelf weer muzikaal laat zien en horen. Goud & Nieuw is een concert dat mensen niet snel van mij zullen verwachten. Het staat voor mij voor de perfecte afsluiting van een fantastisch jaar, samen met vrienden en familie. Ik kan niet wachten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling maakt serie over buitenlandse culturen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!