Beeld © RTL / Beau

Zo kan het dus ook: Maan en Tony hebben alles voor elkaar over

1 oktober 2019 11:06

Speciaal voor haar allerliefste vriendje Tony Junior (29) schreef de 22-jarige Maan het romantische nummer Zo Kan Het Dus Ook. In Beau vertelt de jonge zangeres over "haar ode aan een goed vriendje".

"Ik ben nooit eigenlijk jaloers, we zijn zo eerlijk tegen elkaar"

Maan legt uit: "Ik zat in de studio met Alain Clark en we wilden een liedje gaan schrijven. Over liefde wordt heel veel geschreven natuurlijk, maar we zaten samen op een soort punt." De 22-jarige heeft namelijk nooit een echt vriendje gehad voordat ze Tony Junior leerde kennen. "Niet echt serieus. En ik merkte om mij heen dat vriendinnetjes wel eens dingetjes zeiden." En daar herkent de brunette zich he-le-maal niet in. "Ik ben nooit eigenlijk jaloers, we zijn zo eerlijk tegen elkaar. En het is zo gelijkwaardig. Jeetje, zo kan het dus ook", aldus de zangeres.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior over relatie met Maan: 'Ik geloof in soulmates'

Toch vindt Beau het wel een beetje ongeloofwaardig dat juist Tony Junior de stempel 'goed vriendje' heeft gekregen. "Mensen hebben altijd een bepaald beeld. Dat verzinnen mensen misschien zelf”, komt Maan op voor haar lief. Waarna Beau haar met een knipoog verwijt dat Tony wel voor zichzelf kan praten. ”Ze is bang dat ik veel te open ben, hier”, lacht de stoere dj het weg.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Tony Junior super trots op vriendin Maan

Beau vraagt zich ook af of de zangeres hem misschien een beetje getemd heeft. "We verschillen best wel heel erg, komen ook uit andere gezinnen. Ik was een beetje dat bravere meisje, en Tony was een beetje die ruige gast. We hebben zoveel van elkaar geleerd , omdat we zo verschillend waren", legt ze uit.

Even daarvoor gaf Maan nog aan dat niet iedereen alles hoeft te weten over haar liefdesleven. "Ik ben heel erg gesteld op mijn privacy”, vertelde ze aan de presentator. Maar Beau zou Beau niet zijn als hij er toch niet even naar vroeg.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!