Beeld © YouTube-kanaal Dan + Shay

Cute: Justin Bieber brengt bijzondere ode aan Hailey

04 oktober 2019 20:41

Liefde moet gevierd worden, dacht Justin Bieber (25) waarschijnlijk. Daarom besloot hij zijn gloednieuwe echtgenote Hailey (22) de ster te maken van zijn nieuwe videoclip. Het stel gunt hun fans ook nog eens een blik achter de schermen van hun romance.

Hoe laat je als Justin Bieber zijnde zien hoeveel je van je echtgenoot houdt? Natuurlijk: in een videoclip. De zanger heeft vandaag zijn nieuwe nummer uitgebracht, een samenwerking met country-duo Dan + Shay getiteld 10,000 Hours. Het zoetsappige liedje is een ode aan de liefde en vooral aan de liefjes van de drie zangers. De clip is nóg romantischer dan het al klinkt. Bovendien toont de video lieve beelden van Justin en Hailey in de aanloop naar hun bruiloft. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber onder vuur om 'extravagante' katten

Justin en Hailey stapten afgelopen maandag in het bijzijn van een schare aan familie en vrienden voor de tweede keer in het huwelijksbootje. De twee huurden een hotel in South Carolina af voor de festiviteiten. Dan + Shay waren ook aanwezig om een concertje weg te geven en hun nummer met de popster ten gehore te brengen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!