Beeld © ANP

Mariah Carey deelt eigen #MeToo-ervaring

08 oktober 2019 21:01

Mariah Carey (49) heeft in het verleden een aantal keer te maken gehad met ongepast gedrag van mannen. In een speciale editie van Variety vertelt ze voor het eerst over deze "ongemakkelijke situaties" tijdens haar carrière.

"Dit soort dingen zijn mij overkomen, ja"

"Ik ging er gewoon mee akkoord", zegt ze over haar #MeToo-ervaring. "Natuurlijk ging ik er niet helemaal mee akkoord, maar ik had zoiets van: Oh, deze persoon probeert gewoon een momentje met mij te hebben, zonder in detail te treden, in de studio, in het donker. En toen lachte ik het weg, maar ik denk dat dat gewoon mijn manier is om ermee om te gaan. Maar dit soort dingen zijn mij overkomen, ja."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariah Carey had bizarre eisen voor haar kleedkamer

De zangeres heeft bewondering voor de vrouwen die de #MeToo-beweging op gang hebben gebracht en daarmee vrouwen hebben geholpen zich makkelijker te kunnen uitspreken. "Ik heb veel respect voor de vrouwen die naar voren zijn gestapt en de weg hebben vrijgemaakt voor de nieuwere generatie vrouwen zodat zij hier niet mee te maken hoeven te krijgen. En dat ze weten dat ze daar niet mee akkoord moeten gaan," aldus de 49-jarige zangeres.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariah Carey: 'Hillary Clinton is mijn president'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!