Mariah Carey woedend op media: ga je schamen

14 oktober 2019 02:53

Mariah Carey (49) heeft geen goed woord over voor de media die haar belachelijk maakten na haar speech die ze gaf tijdens de Variety Power of Women lunch afgelopen weekend. De zangeres zou tijdens haar dankwoord Jennifer Aniston (50) hebben verward met Reese Witherspoon (43) en dat werd na afloop flink uitgemeten in de pers. De zangeres uitte haar onvrede hierover in een pittige tweet.

“Als dit jullie manier is om de aandacht af te leiden van een evenement waarbij vrouwen gevierd worden, dan moeten jullie je diep schamen”

"Dit is volslagen idioot. Daily Mail, Mirror, Metro, Buzzfeed: jullie hebben het bij het verkeerde eind en jullie hebben je huiswerk niet gedaan. Geloof me, ik weet het verschil. Want ik KEN ze allebei. Als dit jullie manier is om de aandacht af te leiden van een evenement waarbij vrouwen gevierd worden, dan moeten jullie je diep schamen. In mijn speech doelde ik op de speech van Reese die ik hier bijvoeg," aldus Mariah. Ze postte een toespraak die de actrice in 2014 gaf tijdens de Variety lunch van dat jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huh?! Doet Mariah Carey mee aan The Masked Singer?

Mariah was uitgenodigd bij het evenement als één van de zes speciale gasten, waarbij ze sprak over hoe ze zich tijdens haar carrière staande moest houden tegenover machtige mannen. "Ik werd op veel vlakken gecontroleerd. Mijn kleding, met wie ik werkte...behoorlijk intimiderend voor een jonge vrouw die pas net komt kijken. Maar gelukkig wist ik langzaamaan moed te verzamelen om daaraan te ontsnappen."

Afgelopen jaar stond Mariah nog in de Ziggo Dome:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariah Carey had bizarre eisen voor haar kleedkamer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!