Beeld © ANP

Kanye West brengt album op 25 oktober uit

14 oktober 2019 08:30

Het lijkt erop dat Kanye West eindelijk een datum heeft geprikt voor zijn langverwachte nieuwe album. De rapper heeft zijn fans nu beloofd dat Jesus is King op 25 oktober verschijnt, zo onthulde hij volgens Amerikaanse media tijdens een evenement op de George Washington University.

"Ik wilde het beter maken voor jullie"

Kanye zou zijn plaat eigenlijk al op 27 september uitbrengen, maar was nog niet tevreden over het eindresultaat. "Ik wilde het beter maken voor jullie", zei de echtgenoot van Kim Kardashian. De nieuwe datum is een logische keuze, want op 25 oktober gaat ook de documentaire Jesus is King in première. De film is een registratie van zijn beroemde muzikale 'kerkdienst' Sunday Service.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye West en Kim Kardashian krijgen geen genoeg van elkaar

Kim verklapte begin vorige maand dat haar man zijn nieuwe album eind september uit zou brengen, maar dit werd later opgeschoven. De realityster deelde daarnaast de titels van de nummers die met de religieuze titels lijken te bevestigen dat de rapper met een gospelplaat komt. Het is het negende studioalbum van Kanye en de opvolger van de plaat Ye, die juni vorig jaar verscheen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kanye West en zijn befaamde Sunday Services trekken door Amerika

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!