Beeld © ANP

Roxeanne Hazes: 'Aan deze plaat is toch niets schokkend?'

15 oktober 2019 14:46

Roxeanne Hazes heeft voor flink wat opschudding gezorgd. Ter promotie van haar nieuwe single Kapot ging er op Facebook een advertentie rond van de cover van het nummer. Maar lang heeft 'ie er niet opgestaan, want volgens het medium was haar foto 'te aanstootgevend'. "Kom op, aan deze plaat is toch werkelijk niets schokkend?", reageert de 26-jarige nu tegenover RTL Boulevard.

"Het is mijn favoriet in de reeks beelden en is zelfs een tijdje overwogen als toekomstige albumcover"

Op het (inmiddels) veelbesproken kiekje kijkt Rox verleidelijk de camera in met enkel een bontmuts en bijpassende sjaal. Niet heel bijzonder, maar voor Facebook wel. "Facebook haalde deze advertentie eraf. Het was ’te naakt’", schreef de jonge moeder dan ook verbaasd na haar ontdekking.

Haar berichtje werd al snel door RTL Boulevard en de rest van de media opgepikt, waardoor de foto inmiddels nog vaker is bekeken, dan normaal gesproken op Facebook.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Roxeanne Hazes te naakt voor Facebook

Aan RTL Boulevard laat Roxeanne weten dat ze de actie van Facebook een beetje kinderachtig vindt. "Als je nou een heel gewaagde foto plaatst, loop je tegenwoordig het risico gecensureerd te worden. Maar kom op, aan deze plaat is toch werkelijk niets schokkend? Dit is het resultaat van een geweldige shoot met fotograaf Daniel Ashes. Het is mijn favoriet in de reeks beelden en is zelfs een tijdje overwogen als toekomstige albumcover. Bij mijn favoriete liedje hoorde mijn favoriete foto als single cover.”

De Hazes-telg stond afgelopen vrijdag nog met het nummer in een uitverkochte Paradiso:

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Roxeanne Hazes al 3,5 jaar in de wolken met vriend Erik

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!