Beeld © ANP

Mark Labrand nieuwe stationvoice Sky Radio

15 oktober 2019 23:29

Kas van Iersel stopt na twaalf jaar als 'stationvoice' van Sky Radio. De 63-jarige dj en radiomaker ging begin 2008 van start als 'stem' van de commerciële muziekzender.

"Ik kan niet wachten om te beginnen, maar tegelijk ga ik ook zijn magische sound zó missen"

In de kerstvakantie zal hijzijn laatste promo's verzorgen, maakte Sky Radio dinsdag bekend. Het is niet duidelijk waarom Kas afscheid neemt van de zender.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Qmusic neemt afscheid van welbekende jingle

Hij wordt opgevolgd door Mark Labrand, die als vaste dj aan Radio 538 is verbonden. Volgens Sky heeft Mark "een bijzonder prettige stem die het feelgood gevoel van de zender perfect zal neerzetten." De radio-dj laat op Instagram weten door het dolle te zijn dat 'ie zijn nieuw eindelijk naar buiten mag brengen. "Nog nooit voelde ik mij zo thuis in een team vol kanjers. Ik zal dan ook nog steeds elke werkdag vanaf 10.00 volgas blijven gaan voor jou met de hits van 538... maar, daar komt wel wat bij. Iets waar ik vroeger van droomde", schrijft hij enthousiast.

"Die droom werd alsmaar groter toen één van de allerbeste stemmen van Nederland daar de stationvoice werd. Na 11 jaar zwaait ie af en mag ik Kas van Iersel gaan opvolgen. Ik kan niet wachten om te beginnen, maar tegelijk ga ik ook zijn magische sound zó missen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Edwin Evers heeft niets aan te merken op Frank Dane

Ook geeft hij de luisteraars alvast een klein voorproefje.