A$AP Rocky onthult: 'Ik ben altijd al seksverslaafd geweest'

16 oktober 2019 10:47

A$AP Rocky worstelt met een seksverslaving. De Amerikaanse rapper onthult zelfs dat hij daar al sinds de onderbouw van de middelbare school mee kampt.

"Ik ga me er niet voor schamen"

"Ik ben altijd al seksverslaafd geweest", vertelt de 31-jarige rapper in een fragment van het Amerikaanse programma Untold Stories of Hip Hop dat donderdag wordt uitgezonden. A$AP Rocky voegt daaraan toe dat hij dat al sinds junior high, vergelijkbaar met de Nederlandse onderbouw van de middelbare school, is. Als de interviewster doorvraagt of het ook echt om een verslaving gaat, zegt de rapper dat hij "denkt van wel".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zweedse advocaat A$AP Rocky neergeschoten

Hij wil er bewust open over praten. "Dit zijn dingen waar mensen zich niet over uitlaten en niet willen toegeven, maar ik ga me er niet voor schamen. Ik heb het hart op de tong", vertelt A$AP Rocky, die vorige maand een voorwaardelijke straf kreeg wegens zijn betrokkenheid bij een vechtpartij in Zweden.

De rapper was eerder al openhartig over zijn seksleven. Zo vertelde hij in een interview een bed van 100.000 dollar nodig te hebben vanwege zijn vele orgies met vrouwen. Daarnaast verklapte A$AP Rocky dat hij op zijn 13e al zijn eerste ervaring had met groepsseks.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

A$AP Rocky focust zich op de toekomst

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!