Beeld © Getty Images

Dimitri Vegas & Like Mike stoten Martin Garrix de troon

20 oktober 2019 01:01

Dimitri Vegas & Like Mike zijn uitgeroepen tot populairste dj's van de wereld. Het Belgische duo voert dit jaar de DJ Mag Top 100 aan en stoot Martin Garrix (23) van de troon. Dat is bekendgemaakt tijdens AMF, het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event. Meer dan 1,3 miljoen mensen uit 179 landen brachten hun stem uit.

"Deze keer betekent het zo veel meer omdat we als artiesten, familie en scene zo zijn gegroeid"

Martin Garrix mocht zich de afgelopen drie jaar de populairste dj noemen, maar moet dit jaar genoegen nemen met een tweede plaats op de lijst. Die plek was de afgelopen drie jaar voor Dimitri Vegas & Like Mike. David Guetta sluit dit jaar de top drie af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vivia Hollandia! Martin Garrix maakt het officiële EK-lied

De Belgische broers, die in 2015 ook al bovenaan de toonaangevende lijst eindigden, zijn door het dolle heen met de winst. "Toen we in 2015 wonnen was het al geweldig, maar deze keer betekent het zo veel meer omdat we als artiesten, familie en scene zo zijn gegroeid."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

David Guetta brengt ode aan Avicii met speciale remix

Zoals gebruikelijk is Nederland goed vertegenwoordigd in de top 10. Zo wisten ook Armin van Buuren (4), Don Diablo (6), Oliver Heldens (7), Tiësto (8) en Afrojack (9) een plek te bemachtigen.

Tiësto is niet alleen druk met draaien, maar moet ook zijn kersverse bruid te vriend houden. RTL Boulevard sprak hem afgelopen week over zijn honeymoon. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!