Beeld © Instagram @andrehazes

William Rutten legt intiem moment André Hazes en zoontje vast

21 oktober 2019 11:12

André Hazes (25) stond dit weekend maar liefst drie keer in een uitverkocht Ahoy. Goede vriend en fotograaf William Rutten (49) was erbij en legde een bijzonder moment tussen de zanger en zijn kleine jongen vast op beeld.

"Ooit zag ik kleine Dré op de bühne bij zijn vader en nu staat er weer een kleine Dré bij zijn vader op de bühne!"

Volgens William was het een weekend om niet snel meer te vergeten. Zondagavond gaat zelfs de boeken in als 'de avond van zijn leven', zo is te lezen in de post van de fotograaf. Natuurlijk shoot de 49-jarige er dit weekend flink op los, maar ééntje springt er voor hem uit. Op het desbetreffende kiekje geeft de trotse zanger zijn zoontje een dikke smakkerd na afloop van zijn concertreeks. "Wat een heerlijk moment aan het einde van de laatste show van André Hazes vandaag", aldus de fotograaf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Verzoening tussen André Hazes en moeder Rachel

Maar het was niet alleen een bijzonder weekend voor Dré, ook voor William was het een eer om het podium even te delen met de populaire zanger van het levenslied. "Ooit zag ik kleine Dré op de bühne bij zijn vader en nu staat er weer een kleine Dré bij zijn vader op de bühne!"

"Je mag nooit vergelijken in Nederland omdat er dan altijd weer mensen beledigd zijn, maar André doet mij als performer enorm denken aan een jonge Robbie Williams. Zijn interactie met het publiek en zijn band, zijn humor en zijn manier van plezier hebben op die bühne! Wat zou het fantastisch leuk zijn om die twee eens wat samen te zien doen!", sluit hij af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes wil zijn vader overtreffen

Dat William hem vergelijkt met Robbie Williams betekent veel voor de 25-jarige. "Een man die zoveel heeft gezien in zijn leven, als het gaat om shows of artiesten fotograferen. Als hij mij dan zegt dan zegt dat hij Robbie Williams ziet in mij, in mijn shows, dan ben ik trots. Dat wil ik uitstralen." Goede vriend Lil' Kleine is zo trots als een pauw op zijn matje. "Baasje of niet dan! Ze kijken maar ff!", laat hij achter onder de post.

Wij spraken de zanger afgelopen vrijdag na zijn eerste optreden:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!