Beeld © Getty Images

Gaat nieuwe single Selena Gomez over ex-liefje Justin Bieber?

23 oktober 2019 11:47

Wanneer popartiesten nieuwe liedjes uitbrengen én beroemde exen hebben, is het al snel één plus één is twee voor fans. Zo ook bij Selena Gomez (27), wiens gloednieuwe single Lose You To Love Me schijnbaar over haar misgelopen relatie met Justin Bieber (25) gaat.

Het lijkt er verdacht veel op dat Selena uithaalt naar haar ex Justin in haar nieuwe nummer Lose You To Love Me. De twee popsterren hebben jarenlang genoten van een knipperlichtrelatie, maar de What Do You Mean-zanger is inmiddels gelukkig getrouwd met Hailey Baldwin. In de single van de brunette zingt ze over "vervangen" worden in slechts twee maanden tijd, maar beschuldigt ze degene over wie het nummer gaat ook van vals zingen in het refrein. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Selena Gomez maakt zich hard voor immigratiekwestie

Uiteraard noemt Selena geen namen, maar fans weten zeker dat het over Justin gaat. Een andere gok is natuurlijk haar andere veel gepubliceerde relatie met zanger The Weeknd. Inmiddels zijn beide heren alweer gelukkig in de liefde, maar lijkt Selena single te zijn. Al gingen er wel geruchten dat de zangeres het gezellig heeft met One Direction-zanger Niall Horan. The Weeknd is volgens geruchten weer terug bij zijn ex-vriendin Bella Hadid. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zijn One Direction-Niall Horan en Selena Gomez een koppel?

Justin lijkt er het beste vanaf te komen. Afgelopen maand vierde hij voor de tweede keer zijn huwelijk met Hailey, waarvan de weddingplanner onlangs nog nieuwe kiekjes op Instagram deelde. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Selena Gomez werd depressief van Instagram

Het leven van Selena is de afgelopen jaren een behoorlijke rollercoaster geweest. Zo werd ze in 2018 nog opgenomen in een kliniek wegens psychische klachten. Bekijk hieronder de video om het hele verhaal te weten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!