Beeld © ANP

Duncan Laurence deelt opvolger Arcade

23 oktober 2019 17:18

Iets meer dan vijf maanden na zijn songfestivalwinst heeft Duncan Laurence (25) de langverwachte opvolger van zijn hit Arcade gelanceerd. Zijn nieuwe single heet Love Don't Hate It, zo kondigt de zanger aan op Instagram. Het liedje is zijn antwoord op alle haat in de wereld.

"Ik ben zo blij om eindelijk nieuwe muziek met jullie te delen"

"Ik ben zoo blij om eindelijk nieuwe muziek met jullie te delen", begint Duncan. Volgens hem is Love Don't Hate It een liedje dat gaat over het vechten voor wie je bent en van wie je wilt houden. "Er zijn geen grenzen als het gaat om liefde. Het is het puurste dat we op deze wereld hebben en toch moeten veel mensen, onder wie ikzelf, er elke dag voor vechten. Vanwege hun uiterlijk, hun overtuigingen, hun geslacht of hun seksualiteit." Duncan wijst erop dat het aan het einde altijd "je eigen keuze" is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Duncan Laurence komt volgende week met opvolger Arcade

Al maandenlang werd reikhalzend uitgekeken naar nieuwe muziek van Duncan, die zijn songfestivalhit Arcade op 7 maart presenteerde. De ballad raakte tijdens het Eurovisiesongfestival in Israël genoeg gevoelige snaren voor de winst en brak nadien verschillende records. Afgelopen zomer werkte hij volop aan nieuw materiaal.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!