Reünie One Direction laat op zich wachten

25 oktober 2019 10:45

Liam Payne (26) laat de droom van vele tienermeisjes uit elkaar spatten: het duurt nog zeker twee jaar voordat boyband One Direction herenigd wordt. Dat zegt Payne tijdens opnames voor The Jonathan Ross Show. Ook onthult het oud-bandlid dat hij Zayn Malik niet ziet terugkomen.

"Soms konden we niet eens naar een afterparty"

"Ik denk dat dat nooit gaat gebeuren. Toen Malik wegging, gebeurde dat niet vriendschappelijk, dus ik denk dat het voor hem niet in de toekomst ligt", zegt Payne over het vertrek van Zayn uit de groep. "We hebben een hele stadiontoer gedaan zonder hem, dus het komt goed. Ik heb altijd het gevoel gehad dat Zayn er niet echt bij wilde zijn. Wij hadden allemaal een leuke tijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Styles: 'Ik heb geen zin in One Direction-reünie'

De 26-jarige zanger geeft toe dat hij het mist om in One Direction te zitten met mede-bandleden Harry Styles, Louis Tomlinson en Niall Horan. Maar ook vindt hij het fijn dat iedereen nu een pauze heeft. "Er waren momenten dat we op een uitreiking waren en niet eens bij de afterparty konden zijn, want we zaten alweer op het vliegtuig naar het volgende concert."

De band ging met pauze in januari 2016, tot verdriet van vele fans.

RTL Boulevards Nikkie vertelde eerder over de excentrieke style van Harry Styles. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!